2013-01-10 09:54:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Legyen ma óvatos!

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kivételes nap lesz ez a mai: olyan emberekkel találkozhat, akiket vagy nagyon szeret, vagy nagyon sokat tehetnek az ön érdekében. Legyen taktikus! Ne kérjen, hanem intézze úgy, hogy azok maguk ajánlják fel a segítséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem nagyon boldog, ha a munkahelyére gondol. Pedig a helyzete hamarosan javulni fog. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy kevesebb lesz a munkája. Sőt. A terhei nőnek, de legalább jutalmazzák a hűségét és a megbízhatóságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Eddig megpróbált úgy tenni, mintha nem látná, hogy mennyire vonzódik önhöz az egyik kollégája. Ha eddig hidegnek is mutatkozott, lassacskán megindul önben is az érzés. Hiába, ha kedvesek önhöz, már az édesíti a szívét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma a szokásosnál is óvatosabbnak kell lennie, mert könnyen elcsúszhat, vagy megbotolhat valamiben. A közlekedés ma mindenképp rizikós, de persze minél gyorsabban megy, annál nagyobb a kockázat. Ha kilép a házból, ügyeljen a zárra is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindent megtesz azért, hogy a családja boldoguljon, és mégis úgy érzi, hogy ezért nem eléggé hálásak önnek. Ne várjon mindent direktben. A mosoly is köszönet, a felhőtlen jókedvet csak elrontaná a követelőzésével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha az ünnepek szerényebben is teltek, most nagyon nagy ajándékot remélhet. Talán valaki utólag nyújtja át a kedvességét, vagy valamilyen közös nagy családi beszerzésről van szó. Akár költözésről is szó0 lehet hamarosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Minden szempontból kedvező napja lesz ma: váratlanul pénzhez jut, és ez már önmagában elég, hogy feldobja a hangulatát. Persze ennél még nagyobb jóra is számíthat. Talán egy randevút is beiktathat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hiába cselekszik a legnagyobb jóindulattal és szándékkal, a végén rosszul sülhet el a dolog: nem várt nehézségek félig, vagy teljesen megakadályozhatják a terveiben. Adódik azonban valami másra lehetőség. Vegye észre: jól jár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma megmakacsolja magát: semmi és senki nem képes eltántorítani a tervétől, amit már jó előre elhatározott, hogy megtesz. Jól teszi, ha kivételesen a konokabb oldaláról mutatkozik meg. Csak így lehet érvényre jutnia.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legszívesebben ma elbújna a világ elől, ámde erre nem lesz módja. Rengeteg a teendője, és a munkatársai is sorra beteget jelentenek. Minden az ön nyakába zuhant. Jó alkalom ez arra azonban, hogy másban is megmutassa a tehetségét, mint szokta.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A partnerével nagyon is jól megértik egymást, mégsem lehet tökéletes a harmónia. Ez természetes, mert, hiszen, ha teljesen egyformák volnának, akkor nem tudnának egymáson javítani, egymásnak segíteni. A párkapcsolat tanulás is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már éppen elég az ellenségeskedés a családjában, a munkahelyén, ne akarja hát még ön is a tüzet szítani. Jól teszi, ha inkább elhallgat bizonyos információkat. Sőt: vezesse be a pozitív pletykálódás intézményét. Csodákat tehet vele!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: